Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Hamburger med speilegg

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sommerens saftigste og beste hamburger lager du enkelt selv, og aller best blir den på smak om du slenger den på grillen. Toppet med speilegg, sprø løk og noen dråper tabasco så blir det mye deilig smak som pirrer.   

    Turmat for deg som vil lage noe litt mer enn pinnebrød! Turens saftigste og beste hamburger lager du enkelt selv. Toppet med speilegg, sprø løk og noen dråper tabasco så blir det mye deilig smak som pirrer.   

  • Kyllingsalat med pasta

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Pastasalat med kylling er noe alle liker! Lag den til middag på en helt vanlig hverdag, en helg du får gjester eller ta den med når du skal fikse noe godt til  sommeravslutningen. 

  • Stekt laks med gulrot og spinat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En raus skive stekt laks med enkelt og godt tilbehør er rask og herlig hverdagsmat. Husk at det er bedre å steke laksen litt for lite enn litt for mye. Ta stekepannen av varmen mens fisken fortsatt er rosa inni, og la den hvile noen minutter mens du fikser tilbehøret, da er du garantert et saftig og vellykket resultat.

  • Helstekt indrefilet med ratatouille

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

  • Sis köfte - tyrkisk kebab

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Köfte, kofte eller kebab er vanlige navn på krydrede kjøttboller fra Midt-Østen. De finnes i et utall varianter, gjerne kraftig krydret og servert i ferske pitabrød eller lefser. Våre köfte er laget av lammekjøtt.

  • Vegetartaco med bønner

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Lyst på taco? Hva med en fargerik og fresh vegetarisk taco med bønnestuing, syltet rødkål og sprø grønnkålchips - Nam! 

  • Syltet makrell med pepperrotsaus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Syltet makrell er en klassiker som virkelig fortjener å trekkes fram i sommerlyset. Enkel å lage, og blir bare bedre etter noen dager i kjøleskapet. Perfekt sommermiddag på varme, late sommerdager!

  • Kake med skogsbærkrem

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Kanskje har du smakt rullekake før? Her tar vi rullekaken til nye høyder, og lager en stor kake som skjuler fine, loddrette lag med deilig skogsbærkrem. 

  • Nicecream med bjørnebær

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Nicecream er en is som både smaker godt, og er laget med frukt eller bær - det er nice! Den lages på samme måte som en smoothie, men den blir tykkere og ligner mer på iskrem i konsistensen. Denne serveres med skiver av banan, som gir god smak og en litt annerledes konsistens. Topp gjerne med friske bær, hvis du vil det!