Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Plukkfisk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Wok med kylling og sursøt saus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Sweet and sour har du kanskje spist en gang på restaurant eller ferie. En sursøt saus lager du enkelt selv – raskt, rimelig og med masse smak. I en kyllingwok med grønnsaker smaker den nydelig!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lammeskavpanne

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Rød fiskesuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Har du rester fra en fiskemiddag, er det supert å bruke dem i suppen - da er den ferdig enda raskere!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Maistortilla med hot entrecôte

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Hjemmelagde maistortilla smaker kjempegodt, i tillegg er de enkle å lage. Fyll dem med mørt og saftig storfekjøtt, friske grønnsaker og deilig frukt. Pensler du kjøttet med hot krydderolje setter du litt ekstra spiss på maten!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Vegetarlasagne med spinat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Dette er en saftig og kjøttfri lasagne med masse smak!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Pai med sopp og bacon

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En herlig pai med ost, bacon og sopp, som kan nytes sammen med en god salat.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Panna cotta med appelsinsaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Panna cotta er en av de enkleste dessertene du kan lage, allikevel er den utrolig velsmakende og god! Lag den fløyelsmyke vaniljepuddingen med en syrlig appelsinsaus og du har påskedesserten i boks. 

  • Ceviche av laks

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Ceviche kommer fra Sør-Amerika og består av rå fisk som blir “kokt i sitronsaft”, så den har en syrlig smak. Her er en enkel og klassisk ceviche av laks. Hvis du vil lage en mer eksotisk variant kan du tilsette mango. Fisk som skal brukes til ceviche, sushi og sashimi må dypfryses i et døgn før den brukes. Norsk oppdrettslaks trenger du ikke fryse før tilberedning.