Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Gresk kylling

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.

  • Biffwok med kål og peanøtter

    Denne oppskriften har fått 4,3 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Strimlet biffkjøtt egner seg godt i raske middager. Her får biffstrimlene selskap av kinakål, gulrøtter og en deilig saus av peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Vi serverer grove nudler til, og har middagen på bordet på under en halvtime.

  • Brokkolisalat med pasta

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En deilig pastasalat med skikkelig crunch! Gjør en vri på klassisk brokkolisalat, og tilsett litt  mettende pasta. Vi har også hatt i sprøstekt bacon, druer og deilig pistasjnøtter - NAM!

  • Rømmegrøt

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

  • Steinbit med grillet nektarin

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.

  • Steambuns med lam

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

  • Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

  • Ostekake med byggryn og bringebær

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    En morsom vri på ostekaken - bland kokte byggryn i ostemassen! Det gir en deilig nøtteaktig smak og gir spennende konsistens til kaken. Med rødt gelélokk og friske bringebær er dette en nydelig dessertkake.

  • Enkel bringebæris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen). 

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 14:11:14