Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Grønn grønnsaksuppe med posjert egg og risoni

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllinglår med cherrytomater.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllinglår med cherrytomater

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Grønn grønnsaksuppe med posjert egg.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og spinat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne pizzaen krever litt planlegging, men lite arbeid. Deigen lager du kvelden før pizzaen skal på bordet. Resultatet: En utrolig sprø og god pizzabunn som toppes med smakfullt reinsdyrkjøtt, syrlig granateple og frisk spinat. Nam!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Stekt laks med kokosris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Nachos

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Dette er skikkelig digg! En fantastisk deilig rett å be venner på, eller rett og slett en rett du kan hygge deg med helt alene.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Ceviche av skrei

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Ceviche kommer fra Sør-Amerika og består av rå fisk som blir “kokt i sitronsaft”, det finnes i mange ulike varianter. Her er en enkel og klassisk ceviche av skrei. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Skinkestek i leirgryte

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bruk av leirgryte er en eldgammel koketeknikk. Provencekrydder gir denne skinkesteken en nydelig smak av Frankrike. De deilige rotgrønnsakene får masse deilig smak av sjyen de kokes i. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Firkløverkake

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En saftig og god sjokoladekake er noe alle liker! Lag en deilig firkløverkake med luftig sjokoladeglasur neste gang du venter kaffegjester.

  • Finnbiff

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Finnbiff er tradisjonsmat. Her lager vi en god gryte servert med potetmos. Her skal du steke og koke ting samtidig, så det kan være greit å se gjennom oppskriften før du starter, slik at du har kontroll. Det går også an å koke litt brokkoli ved siden av, hvis du vil. Du kan godt ha litt friske urter som timian oppå.