Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Shakshuka

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Shakshuka er en rett der egg posjeres i en deilig tomatsaus. Dette er en sunn middagsrett, som også kan spises som en deilig lunsj eller en helgefrokost. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bakt torsk med linser

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Suppelapskaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tandoorilaks med agurkdressing

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Krydrer du laksefilet med tandoorikrydder får du en spennende fiskerett med eksotiske smaker både store og små setter pris på. Server tandoorilaksen med couscous og en frisk agurkdressing - vips så har du en knallgod hverdagsrett! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Pitapizza med tandorikylling

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lasagne med kyllingkjøttdeig

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Kyllingkjøttdeig kan brukes på samme måte som tradisjonell kjøttdeig, som her i denne lasagnen. Server med salat og eventuelt brød.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammegryte fra Nepal - Lamb Tarkari

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det nepalske kjøkken er sterkt påvirket av det indiske. Kjøtt tilberedes med mange forskjellige krydder i en tykk currysaus servert med ris. I høyfjellene i Nepal beregnes lengre koketid siden vannet koker på langt under 100 grader! 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kålruletter

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kålruletter med brun saus, kokte poteter og rørte tyttebær er tradisjonsmat som smaker! Vi har brukt kinakål, som er enkel å brette og og holder godt på grønnfargen. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Smuldrepai med epler

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

  • Skattekiste med torsk og eple

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Torsk er kjempegodt å steke i ovnen i små pakker laget av bakepapir. Ved å steke fisken med eple, rosiner og nøtter får du en spennede smaksvariant. Kokte poteter blir også supert ved siden av. Det går også an å lage denne retten med laks eller annen fisk.