Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Ostegratinert purre

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Purreløk fortjener å komme høyere på listen over grønnsaker vi bør spise mer av. Når den blir stekt, utvikler purren masse smak og sødme. Her har den fått selskap av blant annet timian og fløte i ovnen. 

  • Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakker`n.

  • Lammekoteletter med krydret gulrotsalat

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Saftige, smakfulle lammekoteletter og en spennende, krydret gulrotsalat er super mat når du vil unne deg og de du er glad i noe ekstra godt.

  • Seipanne med grønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Seipanne med fargerike grønnsaker er en kjempegod hverdagsmiddag. 

  • Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!

  • Butter chicken - indisk smørkylling

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Butter chicken – eller murgh makhani som retten heter på indisk – er en av de mest kjente indiske curryrettene. Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo.

  • Benløse fugler

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Benløse fugler en av de klassiske norske kjøttrettene som lenge har vært glemt, men som nå er i ferd med å bli trendy igjen. “Fattigmannsfugl” med masse kryddersmak og innmat av finhakket flesk og løk er vel verd arbeidet, og smaker nydelig sammen med grønnsaker, kokte poteter og brun saus.

  • Suksessterte

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!

  • Kokosmakroner

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Kokosmakroner er små søte kaker som er ganske lette å lage og som smaker kjempegodt. Hjemmelaget smaker i alle fall dobbelt så godt som de du kan få kjøpt i butikken. Hvis du oppbevarer kakene i en tett boks med bakepapir mellom lagene, holder de seg kjempelenge. Oppskriften gir ca. 20 makroner, og vi har beregnet to til hver.