Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • Restetips
  • Fiskepinner i wrap

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

  • Svin Korma med epler og spinat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

  • Enkel fiskegryte

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten,spesialkomponert for travle hverdager!

  • Fårikål

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

    Les historien til nasjonalretten vår her

  • Meksikanske kyllingfajitas

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Se hit - dette er en helgefavoritt!  Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Masse deilig grønt blandet med marinert kyllingfilet servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat. 

  • Åpen vegetarlasagne

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

  • Ferskt kjøtt og suppe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

  • Tilslørte bondepiker

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.

  • Omelett i ovn

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Omelett i ovn er perfekt når du vil ha en enkel og digg middag for én. Lag den med skinke og ost, eller bruk spekeskinke eller sterk pølse for mer smak. Den kan også lages i en stor ildfast form med flere tortillalefser om du vil diske opp til mange.