Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Jordskokk- og gulrotsuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Den knudrete jordskokken med sin nøtteaktige smak egner seg utmerket til suppe. Gulrot er med på å gi både farge og sødme til suppen.Skrubb det tynne skallet på jordskokkene med en grønnsaksbørste, så behøver du ikke å skrelle dem. Dette er en gjenoppskrift til med Reinsdyrbiff med linser, jordskokk og plommer.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Røkt kolje med eggesmør

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kjært barn har ofte flere navn, og kolja har det. Den kalles også hyse. I røkt form fremstår kolja med tiltalende konsistens og elegant røyksmak. Sammen med gulrotstuing og eggesmør er dette en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Medisterkaker med potetstappe, erter og bacon

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Medisterkaker er knallgod førjulsmat. Med potetstappe, erter og bacon blir dette en rask og smakfull middag som også de minste i familien kommer til å elske. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Seipanne med grønnsaker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kyllingform med kikerter og tomat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Dette er en enkel, smakfull og mettende hverdagsmat med få kalorier. I tillegg til sin gode smak inneholder kikerter mye fiber og protein. Med en saftig kyllingfilet ved siden av er måltidet fullkomment. Vel bekomme!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Pinnekjøtt szechuan med kokosris

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Det salte og møre pinnekjøttet som blir kokt inn i en søt-sterk szechuansaus er utrolig godt! Sammen med kokosris blir det litt av en smaksbombe.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lapskaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Fløtekarameller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave. Oppskriften gir ca. 50 stk.

  • Pepperkaker

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Pepperkaker = jul! Med denne oppskriften kan du lage pepperkakedeig helt selv.  Deigen skal stå kaldt noen timer, gjerne over natta. Denne oppskriften gir ca. 50 pepperkaker. Ønsker du å pynte pepperkakene kan du sjekke ut oppskriften vår på melisglasur