Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Jordskokk- og gulrotsuppe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Den knudrete jordskokken med sin nøtteaktige smak egner seg utmerket til suppe. Gulrot er med på å gi både farge og sødme til suppen.Skrubb det tynne skallet på jordskokkene med en grønnsaksbørste, så behøver du ikke å skrelle dem.

  • Røkt kolje med eggesmør

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Røkt kolje - eller hyse - er nydelig tradisjonsrik mat som mange husker fra oppveksten.Servert med gulrotstuing og eggesmør er dette et klassisk fiskemåltid du gjerne kan servere til både gamle og unge. Røkt kolje kan byttes ut med annen røkt fisk. 

  • Medisterkaker med potetstappe, erter og bacon

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Medisterkaker er knallgod førjulsmat. Med potetstappe, erter og bacon blir dette en rask og smakfull middag som også de minste i familien kommer til å elske. 

  • Seipanne med grønnsaker

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

  • Kyllingform med kikerter og tomat

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Dette er en enkel, smakfull og mettende hverdagsmat med få kalorier. I tillegg til sin gode smak inneholder kikerter mye fiber og protein. Med en saftig kyllingfilet ved siden av er måltidet fullkomment. Vel bekomme!

  • Pinnekjøtt szechuan med kokosris

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Det salte og møre pinnekjøttet som blir kokt inn i en søt-sterk szechuansaus er utrolig godt! Sammen med kokosris blir det litt av en smaksbombe.

  • Lapskaus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.

  • Fløtekarameller

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave. Oppskriften gir ca. 50 stk.

  • Pepperkaker

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Pepperkaker = jul! Med denne oppskriften kan du lage pepperkakedeig helt selv.  Deigen skal stå kaldt noen timer, gjerne over natta. Denne oppskriften gir ca. 50 pepperkaker. Ønsker du å pynte pepperkakene kan du sjekke ut oppskriften vår på melisglasur

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 23.04.2024 18:26:49