Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Brokkoli- og ertesuppe med torsk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet med linse- og potetmos

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Prøv en ny variant av potetmosen med linser og spinat. Det er lettvint og godt tilbehør til stekt kyllingfilet.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskeburger med rød salat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Stekt fisk står kanskje ikke øverst på ønskelisten til barna, men prøv å servere fisken i burgerbrød sammen med en knallrød salat! Da skal du se fisken får bein å gå på! Vi har bakt våre egne burgerbrød og farget dem med litt svart farge, men grove burgerbrød fra butikken passer like godt.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Libanesisk lam og ris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lammekjøttdeig har en deilig mild lammesmak, og egner seg godt i denne barnevennlige middagsretten. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Vegetarpizza med tacosmak

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Tacopizza toppet med masse deilige, krydrede grønnsaker, frisk koriander og lime. Nam! Lag enten din egen pizzadeig, gjerne eltefri pizzadeig - eller kjøp halvstekte pizzabunner. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Skogsgryte

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En nydelig gryterett med mye smak og deilig, fyldig saus. Vi har brukt storfekjøtt, men har du tilgang på elg eller annet vilt er det perfekt. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Betasuppe med svineknoke

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Blåbærclafoutis

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Det vanskeligste med clafoutis er trolig å uttale det franske navnet. Den pannekakelignende røren kan du variere med andre typer bær og oppdelt frukt.

  • Smuldrepai med bær

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bland sammen mel, havregryn, smør og brunt sukker. Ha det over frosne blåbær og bringebær, og vips så har du en supergod smuldrepai! Du kan også bruke selvplukkede bær. Smaker kjempegodt alene, eller med litt is til.