Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Halloumi med bakt gresskar

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Bakt gresskar i en lun salat med deilig halloumi er enkel og fristende hverdagsmiddag. Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.

  • Lysing med potetmos og pistasjpesto

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kommer du over lysing i fiskedisken, så benytt anledningen og tilbered et nydelig fiskemåltid med denne delikate fisken med hvitt og fast kjøtt. Hjemmelaget potetmos og pesto er nydelig følge.

  • Fajitas tray bake

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Alt på ett brett og rett i ovnen - stort enklere blir det ikke. Med nakkekoteletter, ferdig fajitaskrydder og deilige grønnsaker prepper du denne middagsretten på få minutter og lar den passe seg selv i stekeovnen.

  • Enkel fiskegryte

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten,spesialkomponert for travle hverdager!

  • Hvit pizza med reinsdyrbiff

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En kremet hvit pizza med smak av vill norsk natur! Toppet med tynne skiver av reindyrbiff, deilig sopp, søt pære og blåmuggost blir dette en smaksbombe. Bruk en halvstekt pizzabunn hvis det skal gå raskt eller lag pizzadeigen selv. 

  • Pho med kylling

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En deilig, varm kyllingkraft med asiatiske smaker! Pho med nudler, revet kylling, friske grønnsaker og koriander - Perfekt kosemat!

  • Fårikål med chili

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Med chili, hvitløk, ingefær og koriander kan du enkelt piffe opp tradisjonsmaten - og lage en asiatisk fårikålvariant med masse smak. Fremgangsmetoden er den samme - kjøtt og kål lagvis, med deilige krydder innimellom.

  • Gresskarkake

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Høst er tid for gresskar! Og den allsidige grønnsaken kan brukes både til middag og bakst. Lag denne saftige 3-lags gresskarkaken med kremostglasur  - den slår garantert godt an på høsttakkefesten.

  • Finnbiff

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Finnbiff er tradisjonsmat. Her lager vi en god gryte servert med potetmos. Her skal du steke og koke ting samtidig, så det kan være greit å se gjennom oppskriften før du starter, slik at du har kontroll. Det går også an å koke litt brokkoli ved siden av, hvis du vil. Du kan godt ha litt friske urter som timian oppå.