Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Salat med skrei og bakt paprika

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Med rester igjen etter skreimiddagen kan du lage denne deilige salaten neste dag - full av gode smaker. Like god til lunsj som til tapas.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Libanesisk lam og ris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lammekjøttdeig har en deilig mild lammesmak, og egner seg godt i denne barnevennlige middagsretten. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingcurry med søtpotet

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Laks med ingefærglaze

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for den anvendelige søtpoteten! Her har vi bakt den i ovnen til den er helt myk, og toppet den med sprøstekte kikerter og en pesto av brokkoli og basilikum.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Moussaka

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Betasuppe med svineknoke

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Hveteboller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du lyst på ferske boller som smelter på tungen når de spises? Bak boller i dag og kos deg.

  • Fastelavnsboller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er en god, gammel tradisjon å lage boller fylt med krem og syltetøy på fastelavnssøndag! Vil du bake bollene selv, starter du med oppskriften vår for hveteboller. Her viser vi deg hvordan du lager krem og fyller bollene. Oppskriften er beregnet for å fylle ca. 12 boller, og det er beregnet 2 boller til hver.