Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Byggotto

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Bygg er et av de kornslagene vi dyrker mest av i Norge, og som vi godt kan spise oftere. Bytt ut risen med bygg neste gang du skal lage risotto, og du får en smakfull rett full av næring og gode smaker. Server som egen rett, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt. 

  • Fiskepudding med søtpotet og sukkererter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep.

  • Lammekoteletter med søtpotetmos

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lammekoteletter er perfekt når du vil markere noe spesielt midt i uka, eller om du bare har lyst på noe ekstra godt. Søtpotetmos og sukkererter er nydelig tilbehør.

  • Spinatwrap med kylling

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.   

  • Biff med løk

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!

  • Helstekt indrefilet med ratatouille

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

  • Stekt skrei med kaperssaus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fersk, delikat pannestekt skrei i følge med verdens beste kaperssaus og ternede rødbeter. Stort bedre blir det ikke midtvinters, når skreien er på sitt aller beste! 

  • Skolebrød

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Skolebrød eller skoleboller er klassisk gjærbakst med eggekrem, melisglasur, og kokosmasse. Skolebrød kan fryses.

  • Rullekake

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Rullekake er en supergod kake, laget av sukkerbrødbunn. Vi har rullet den med bringebærsyltetøy, men du kan også fylle den med andre typer syltetøy eller med vaniljekrem og bær. Lag den samme dagen som du skal servere den, eller ha den i kjøleskapet natten over hvis du skal servere den i morgen. Denne kaken gir ca. 10 kakestykker.