Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Ertesuppe med grønn curry

    Denne oppskriften har fått 4,2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En skikkelig grønn ertesuppe med masse smak! Grønn curry, kokosmelk og koriander gir et hint av det asiatiske kjøkken. Server den enten som en hverdagsmiddag, eller som forrett i en gjestemiddag. 

  • Tray bake med torsk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Alt på ett brett, lag en enkel middag med tray bake! Denne varianter er med ovnsbakt torsk, fargerike grønnsaker, oliven og friske urter – rett og slett en smak av middelhavet.

  • Pasta carbonara

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Pasta carbonara er en italiensk klassiker, og en favoritt-pasta for mange nordmenn. I klassisk carbonara brukes guanciale - speket svinekjake og pecorino-ost, men vi jukser ofte og lager den med bacon og parmesan.  Husk å salte pastavannet!

  • Lakseburger

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En saftig, hjemmelaget lakseburger med salat, dressing og sprø grønnsaker er en knallgod hverdagsmiddag som både små og store vil sette pris på. 

  • Pizza med kyllingkjøttdeig

    Denne oppskriften har fått 3,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Enten med ferdig pizzabunn eller hjemmelaget pizzadeig kan du lage deg en digg kyllingpizza, toppet med friske asparges, erter og sitron. Det er knallgodt til fredagskvelden det!

  • Bo Ssam med svinenakke

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!

  • Lammegryte med rotgrønnsaker

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Rotgrønnsaker har tradisjonelt vært mye brukt i Norge, og passer perfekt sammen med norskt lam. Her har du en oppskift på en skikkelig god tradisjonsgryte med myke og gode smaker av lammekjøtt og rotgrønnsaker.

  • Koppkake med gulrot

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Raskere og enklere blir det ikke! Kake i kopp er perfekt når du får lyst på noe søtt og ikke vil lage en hel kake. Med gulrot, kesam og en frisk kesamglasur på toppen blir denne også litt sunnere.

  • Kremet pasta med pulled pork

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta er sjeldent feil, og denne retten er både rask å lage og veldig god.

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2024 10:05:37