Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Speltrisotto

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Å lage risotto er enkelt, men en kunst! Forsiktig speing og tålmodighet er nøkkelen til en vellykket risotto, enten den er laget av spelt, bygg eller ris.  Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Oksekasserolle

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Torsk i form med tomat og oliven

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Svinekjøtt sweet and sour

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Rask sursøt wok med renskåret svinekjøtt til middag - perfekt når du er fysen på mat med asiatiske smaker! 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En mettende kyllingsuppe som er både rask, enkel og mager på samme tid.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeskav i kikertcurry

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Lammeskav er anvendelig og raskt å tilberede. I denne retten forenes gode kryddersmaker g deilig lam i en rask og enkel hverdagsrett.   

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Dampet kveite med bønnepuré og sopp

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Hvitvinsdampet kveite er luksusmat som smaker nydelig. Her har den fått usnobbete, men nydelig følge av hvit bønnepuré, sopp og ruccula.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Coq au vin med hvitvin

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Klassikeren Coq au vin er det mange som kjenner. Bytt ut rødvinen med en tørr hvitvin, så får du denne nydelige hønsegryten. Jo lenger den får stå og kose seg på ovnen, dess bedre blir den.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Risboller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

  • Skinke- og purrepai

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du lyst på pai til middag? I denne paien bruker du ferdig paibunn fra butikken og bretter kantene rundt fyllet. Når du har laget denne et par ganger kan du kanskje prøve å lage hjemmelaget paibunn?