Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Grillet blomkål med lime og chili

    Denne oppskriften har fått 1 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Blomkål er en favoritt for mange, og egner seg godt på grillen – enten som en selvstendig vegansk rett, eller som tilbehør til annen grillmat. Lime og chili tilfører syre og sting til den milde smaken.

  • Grillet makrell med lun potetsalat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!

  • Pannbiff

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En saftig pannebiff med svensk opphav er et knallgodt alternativ til våre norske kjøttkaker. Pannebiff blir tradisjonelt servert med agurksalat, poteter og sjysaus. 

  • Svinebiff med gresk linsesalat

    Denne oppskriften har fått 4,2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Renskåret svinekjøtt i saftige biffer er deilig hverdagsmat. Gi dem et touch av Hellas,
    og server dem med denne smaksrike linsesalaten.  

  • Blåskjellsuppe med tomat og safran

    Denne oppskriften har fått 3,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

  • Lammemedaljonger på grill

    Denne oppskriften har fått 2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En saftig lammemedaljong er helgematen sin det. Medaljonger tar man fra ytrefileten som er noe det møreste kjøttet du kan kommer bort i. Kjøttet er smakfullt og kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den syrlige smaken hos tomat kombinert med ost gjør dette til en nydelig hovedrett av lam.

  • Helstekt flatbird

    Denne oppskriften har fått 3,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Flatbird er en hel kylling som er delt på midten og brettet ut slik at den blir flat. Kjøp den ferdig utbrettet eller gjør jobben selv med en hel kylling. Med friske urter under skinnet tilfører du masse ekstra god smak.

  • Opp-ned kake med bringebær

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du bringebær i hagen? Eller kanskje har du plukket noen i skogen? Her er oppskriften på en dekorativ og enkel kake. Mandelmelet setter en ekstra god smak på kaken. 

  • Enkel bringebæris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen). 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 27.04.2024 14:12:35