Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Fransk løksuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    En klassissk fransk løksuppe er laget av enkle ingredienser, men smaker vidunderlig. Vær tålmodig og la løken steke seg ordentlig gyllenbrun, så er belønningen en helt nydelig suppe!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Wrap med kjøttboller og hummus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kjøttdeig av svin er sunt, godt og magert. Smaksatt med litt ekstra krydder blir disse kjøttbollene svinaktig gode.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingwok med brokkoli

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Laks i folie

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Laks, urter og grillet sitron er en klassisk og kjempegod kombinasjon. Har du fersk laks er dette det aller beste! 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Indisk lammekorma

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det indiske kjøkken er påvirket av blant annet monguler, portugisere, persere og briter, og hver region har sine tradisjoner. Krydder og smaker møtes og det resulterer i mange gode retter. Her er det lammekjøtt som skal trekke i yoghurt og krydder til det er mørt!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Oksestek med ovnsbakte rotgrønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En mør og saftig oksestek tilberedt etter alle kunstens regler tar sin tid, men er virkelig verd å vente på. Med norske rotgrønnsaker bakt i ovnen er dette en klassiker som passer like godt til søndagsmiddagen som til livets store fester.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Gulrotkake i langpanne

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Gulrotkake er populært, enkelt å lage og holder seg lenge i kjøleskapet. På toppen er det pepperostkrem som setter en ekstra spiss på kaken. Det holder å pynte med kremen, men vi kan love at kaken blir litt av et blikkfang på kakebordet om du lar fantasien få fritt spillerom og leker deg med spiselige blomster og blader, slik vi har gjort!

  • Polarbrødsandwich med ost og skinke

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Polarbrød med pålegg er et fint alternativ til brødskiver. Disse polarbrødene med ost å skinke er så enkle å smøre at du lett kan fikse matpakken selv.