Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Stekt ris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Det er også en super rett for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Denne oppskriften er med røkt skinke, egg og grønnsaker. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Brokkoli- og ertesuppe med torsk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllinggryte med grønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Stekt sei med erter, kål og dill

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiksfakserier.

  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Suppe med pinnekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! God grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, der pinnekjøttet får varmet seg de siste minuttene av koketiden, og gitt en nydelig smak til suppa. Perfekt både til hverdag og fest!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Nudelsalat med svinefilet

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg en hverdag. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Karbonader med løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Råkrem med frosne bær og kakekrønsj

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Trenger du tips til en rask dessert? Med fløte og egg i huset lager du denne desserten i løpet av få minutter! Presenter den som «varm is med kalde bær». Garantert suksess.

  • Julepølse med masse godt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Julepølse er det samme som medisterpølse og smaker kjempegodt i førjulstiden. Her har vi skåret den ut i et morsomt mønster og lagt den i en form med epler, rosiner, søtpotet, løk og klementin!