Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Mandag

    Pytt-i-panne med grønnsaker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete. 

  • Tirsdag

    Bakt torsk med linser

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

    Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Onsdag

    Favorittgrateng

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi brukt pasta og biter av kjøttpølse, sammen med litt grønnsaker, men her er det rom for variasjoner, og gratengen kan godt lages helt vegetarisk. Bruk det du har av rester, både pasta, grønnsaker og kjøtt eller fisk - i en grateng blir alt godt!

  • Torsdag

    Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Salt lammekjøtt med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Fredag

    Enchiladas med kylling

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!

  • Lørdag

    Bo Ssam med svinenakke

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!

  • Søndag

    Stekt uerfilet med gul paprikasaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Uer er en flott matfisk med masse smak. Den egner seg godt til steking, og her har den fått selskap av en deilig gullgul paprikasaus.

  • Dessert

    Arme riddere

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. 

  • Brødkrutonger

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Her viser vi deg også hvordan du kan lage brødkrutonger, som er en kjempefin måte å bruke opp rester av gammelt brød. Perfekt i supper og salater. Oppbevar gjerne i et tett glass eller en boks med lokk, så holder de seg lenge.