Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Fiskepudding med søtpotet og sukkererter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep. Dette er en gjenoppskrift sammen med Lammekoteletter med søtpotetmos.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingwok med brokkoli

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hverdagskaker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Hverdagskaker er en grei måte å få barna til å spise mer grønnsaker. Server med potetmos eller makaronistuing, og du har middagen på bordet på 1-2-3.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fårikål

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett - stemt frem av radiolyttere for over 40 år siden. Fårikål er både husmannskost og festmat, og smaker kanskje enda bedre dagen etter at den er laget. Og en ting er sikkert: fårikål er verdens beste grunn til å samle store og små til høstens etegilde!

    Les historien til nationalretten vår her

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Svineschnitzel Cordon Bleu

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Cordon Bleu er fransk og betyr «blått bånd». Dette er en velkjent rett som er å finne i de vanligste kokebøker. I oppskriftene skal det brukes kalv, men svinekjøtt er like godt. En mektig, men nydelig rett.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Åpen vegetarlasagne

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hvit bacalao

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Eplekake i langpanne

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak.

  • Skattekiste med torsk og eple

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Torsk er kjempegodt å steke i ovnen i små pakker laget av bakepapir. Ved å steke fisken med eple, rosiner og nøtter får du en spennede smaksvariant. Kokte poteter blir også supert ved siden av. Det går også an å lage denne retten med laks eller annen fisk.