Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Fiskepudding med søtpotet og sukkererter

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep.

  • Kyllingwok med brokkoli

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Hverdagskaker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Hverdagskaker er en grei måte å få barna til å spise mer grønnsaker. Server med potetmos eller makaronistuing, og du har middagen på bordet på 1-2-3.

  • Fårikål

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

    Les historien til nasjonalretten vår her

  • Svineschnitzel Cordon Bleu

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Cordon Bleu er fransk og betyr «blått bånd». Dette er en velkjent rett som er å finne i de vanligste kokebøker. I de originale oppskriftene skal det brukes kalv, men det har blitt vanlig å bytte ut kalekjøttet med svin. En mektig, men nydelig rett.

  • Åpen vegetarlasagne

    Denne oppskriften har fått 3,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

  • Hvit bacalao

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.

  • Eplekake i langpanne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak.

  • Skattekiste med torsk og eple

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Torsk er kjempegodt å steke i ovnen i små pakker laget av bakepapir. Ved å steke fisken med eple, rosiner og nøtter får du en spennede smaksvariant. Kokte poteter blir også supert ved siden av. Det går også an å lage denne retten med laks eller annen fisk.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 21:39:54