Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kikertpannekaker - Socca

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    I Frankrike heter disse kikertpannekakene socca, og i Italia heter de farinata. De er enkle og raske å lage, og kan toppes med hva du vil. Her har vi brukt pære, fetaost og honning. Du kan enkelt gjøre den helt vegansk ved å bytte ut fetaost med et vegansk alternativ.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Medisterpølse med pasta

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Har du rester av julepølser, sosisser eller bare har sykt lyst på medisterpølser? Da er denne oppskriften noe for deg. Pasta, grønnsaker og pølse - kan det bli enklere?

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lettsaltet torsk med bacon

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeskav i kikertcurry

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Lammeskav er anvendelig og raskt å tilberede. I denne retten forenes gode kryddersmaker g deilig lam i en rask og enkel hverdagsrett.   

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lutefisk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lutefisk er et helt spesielt og velsmakende måltid basert på eldgamle norske tradisjoner. Vi anbefaler å tilberede fisken i stekeovnen. Slik får den godgjort seg i egen kraft og dermed den beste smak og perfekt konsistens.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Biff Stroganoff

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Biff Stroganoff er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Gratinert juleskinke

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Hos svenskene troner juleskinken som midtpunkt på det tradisjonsrike julebordet. Hos oss er den et kjærkomment innslag på frokostbordet, eller servert som middag på en av juledagene. Deilig smak av skinke som vekker minner fra barndommen for mange.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Riskrem

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Spenningen rundt bordet julaften; hvem finner mandelen i riskremen? Riskrem servert på tradisjonelt vis med rød saus er en veldig god dessert, og et høydepunkt for mange på julaften.

  • Risgrøt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Risgrøt med smør, sukker og kanel er typisk middag på lørdag formiddag, og er vanlig til jul. Bruk en stor kjele til å koke grøten. Det som er viktig her, er at du passer på kjelen slik at det ikke koker over, og at du rører underveis, slik at det ikke svir seg. Det finnes også ulike typer grøtris i butikken, med ulik koketid. Ta en titt bak på pakken, for å se om du har en type med kortere koketid. Får du rester av grøten kan du lager rislapper.