Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Kyllingfrikassé med filet

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En rask kyllingfrikassé er et supert hverdagsaltenativ til den tradisjonelle hønsefrikasséen. Ved bruke kyllingfilet istedenfor høne har du en deilig tradisjonsmiddag på bordet i løpet av en knapp time.

  • Brokkoli- og ertesuppe med torsk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

  • Grønn shakshuka

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Israels nasjonalrett shakshuka lages tradisjonelt med tomatsaus, egg og grønnsaker, og serveres til frokost. Vi har laget en nydelig grønn versjon, og synes den like gjerne kan serveres som lunsj eller som en lett middag.

  • Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Grønnkål er en fantastisk grønnsak som kan brukes året rundt. Bruk den i en deilig råkostsalat sammen med tynne skiver av fennikel og en kremet dressing. Perfekt følge til crispy nakkekoteletter!

  • Smørdampet skrei med pastinakkpuré

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Pastinakkpuré eller puré av sellerirot, jordskokk eller persillerot er godt tilbehør til torsk eller skrei. Legg skreifilet i saltlake før tilberedning for å få den ekstra fast i kjøttet.

  • Bidos

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat. Det finnes mange ulike oppskrifter på bidos, og den kan lages både med og uten jevning. Denne oppskriften er blottet for jåleri, og full av smak. 

  • Appelsinkake uten mel

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Vår saftige og smakfulle appelsinkake er laget med finmalte mandler i stedet for hvetemel. Kaken er dermed glutenfri og kan serveres coeliakere.

  • Fiskeboller i hvit saus

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Fiskeboller i hvit saus med poteter og gulrøtter er kjempegod hverdagsmat. Her skal du lage hvit saus fra bunnen av! Det er ganske kult. Du skal også koke poteter og rive gulrøtter. Kjøper du fiskeboller som kommer i kraft, så kan du bruke det til å spe i sausen. Smaksett gjerne sausen med litt karri, hvis du vil!