Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Vegisterkaker

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.

  • Julelaks

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Rause, saftige laksekoteletter er enkelt å servere gjestene dine i jula. Prikken over i'en er agurksalat og hjemmelaget hollandaise, eller kanskje sandefjordsmør - og vil du spare tid kan sausen også kjøpes ferdig.

  • Gyros med ribbe

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du rester av ribbe - er du heldig! Da kan du lage den greske favoritten Gyros med tzatziki og fetaost. Lukk øynene, ta en bit og drøm deg bort til en gresk øy. 

  • Reinsdyrstek med viltsaus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Reinsdyrstek er klassisk festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge  med en fyldig viltsaus, tyttebær og grønnsaker tilfredsstiller alle behov for tradisjon og gir samtidig en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt. 

  • Helstekt kalkun med brødstuffing og fløtesaus

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Romjul og nyttår er tiden mange disker opp en skikkelig festmiddag med helstekt kalkun. Mange fyller ofte brødstuffing i kalkunen, men her serverer vi den deilige brødstuffingen med nøtter og tørket frukt ved siden av.

  • Lapskaus med pinnekjøtt

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.

  • Bacalao

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

  • Karamellpudding

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

  • Panna cotta

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Panna cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med deilige friske bær. Den må stå kaldt i kjøleskapet i minst tre timer for å stivne. Bruk glass eller former til å ha puddingene i. Lager du seks porsjoner, trenger du seks glass.

version:11.21.1.11914, server:MP-PRD-WEB14 24.10.2024 02:09:32