Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
En mild og fargerik puré toppet med kjøttdeig, vårløk, gressløk og sprø skiver av reddik. Server i dype boller, eller sett alt fram på bordet slik at alle kan dekorere sin egen bolle.
Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.
Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Lammeskank er den nederste delen av lammelåret. Med litt ekstra tid og omsorg forvandles den til en av de møreste og mest smakfulle lammerettene. Og velger du et litt mørkt og kraftig øl, får du er saus du aldri har smakt maken til!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Når tyskerne drar i gang oktoberfesten er det «Schweinshaxe», tyske pølser, pretzels og øl som gjelder. Skal du ha din egen oktoberfest hjemme hos deg bør du prøve ut denne nydelige svineknoken med potetsalat.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Hønsefrikassé er nydelig norsk tradisjonsmat. Hønstrenger lang koketid på lav varme for å bli mørt, men når det er gjort er resultatet nydelig kraft og kjøtt. Link til koking av høns finner du under oppskriften.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!
Finnes det noe bedre enn nybakte kanelknuter? Her viser vi deg hvordan du kan lage morsomme kanelknuter. Oppskriften gir ca. 12 boller, og vi har beregnet 2 boller til hver. Alle råvarer bør være romtempererte. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du begynner.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En mild og fargerik puré toppet med kjøttdeig, vårløk, gressløk og sprø skiver av reddik. Server i dype boller, eller sett alt fram på bordet slik at alle kan dekorere sin egen bolle.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lammeskank er den nederste delen av lammelåret. Med litt ekstra tid og omsorg forvandles den til en av de møreste og mest smakfulle lammerettene. Og velger du et litt mørkt og kraftig øl, får du er saus du aldri har smakt maken til!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Når tyskerne drar i gang oktoberfesten er det «Schweinshaxe», tyske pølser, pretzels og øl som gjelder. Skal du ha din egen oktoberfest hjemme hos deg bør du prøve ut denne nydelige svineknoken med potetsalat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hønsefrikassé er nydelig norsk tradisjonsmat. Hønstrenger lang koketid på lav varme for å bli mørt, men når det er gjort er resultatet nydelig kraft og kjøtt. Link til koking av høns finner du under oppskriften.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!
Finnes det noe bedre enn nybakte kanelknuter? Her viser vi deg hvordan du kan lage morsomme kanelknuter. Oppskriften gir ca. 12 boller, og vi har beregnet 2 boller til hver. Alle råvarer bør være romtempererte. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du begynner.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!