Ukemeny uke 4/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BROKKOLISUPPE MED GRØNN CURRY

Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne brokkolisuppen er full av deilig smak. Fordi den er jevnet med kikerter er den også glutenfri.

RASK GRYTE MED GRØNNSAKER OG SVINEKJØTT

Kjappe gryter er fantastiske hverdagshjelpere. Her er en gryte med norsk svinekjøtt i strimler, løk, potet, gulrot og blomkål, toppet med frisk spinat. Enkelt og supergodt!

KYLLING I WOK FRA KINA

Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert!

LAKS MED KOKOS OG LIME

Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. 

VÅRRULLER

Vårruller er enkelt, billig og supergodt, og med denne oppskriften er det til og med sunt. Lær deg teknikken og eksperimenter med ulike smakskombinasjoner. Kanskje du til og med kan invitere venner til et hyggelig vårrull-verksted?

KREMEDE BLÅSKJELL

Blåskjell er som all annen sjømat aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden. Denne blåskjellvarianten smaker godt hele året og når blåskjellene er spist opp og livet er herlig å leve, tar du opp en skje og spiser resten som en suppe. Enkel mat med mye smak.

KOKT LAMMELÅR MED DILLSAUS

UKENS DESSERT

KANELKNUTER

Kjært barn har mange navn. Disse lekre og velduftende kanelknutene omtales ofte som kanelsnurrer eller "kanel i svingene".

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

PANNEKAKER

Pannekaker er kjempegodt! Vi har servert dem med blåbærsyltetøy, men de smaker også godt med andre typer syltetøy, bacon, lettsaltet flesk eller sukker. Oppskriften gir ca. 8 pannekaker, og passer fint til en familie på 4 personer.

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.