Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Sopprisotto med spelt

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Å lage risotto er enkelt, men en kunst! Forsiktig speing og tålmodighet er nøkkelen til en vellykket risotto, enten den er laget av spelt, bygg eller ris. Denne sopprisottoen er vegetar.

Torsk i form med tomat og oliven

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.

Svinekjøtt sweet and sour

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rask sursøt wok med renskåret svinekjøtt til middag - perfekt når du er fysen på mat med asiatiske smaker! 

Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En mettende kyllingsuppe som er både rask, enkel og mager på samme tid.

Lammeskav i kikertcurry

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

Dampet kveite med bønnepuré og sopp

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hvitvinsdampet kveite er luksusmat som smaker nydelig. Her har den fått usnobbete, men nydelig følge av hvit bønnepuré, sopp og ruccula.

Coq au vin med hvitvin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Klassikeren Coq au vin er det mange som kjenner. Bytt ut rødvinen med en tørr hvitvin, så får du denne nydelige hønsegryten. Jo lenger den får stå og kose seg på ovnen, dess bedre blir den.

Risboller

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Skinke- og purrepai

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Har du lyst på pai til middag? I denne paien bruker du ferdig paibunn fra butikken og bretter kantene rundt fyllet. Når du har laget denne et par ganger kan du kanskje prøve å lage hjemmelaget paibunn?

Sopprisotto med spelt

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Å lage risotto er enkelt, men en kunst! Forsiktig speing og tålmodighet er nøkkelen til en vellykket risotto, enten den er laget av spelt, bygg eller ris. Denne sopprisottoen er vegetar.

Torsk i form med tomat og oliven

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.

Svinekjøtt sweet and sour

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rask sursøt wok med renskåret svinekjøtt til middag - perfekt når du er fysen på mat med asiatiske smaker! 

Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En mettende kyllingsuppe som er både rask, enkel og mager på samme tid.

Lammeskav i kikertcurry

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

Dampet kveite med bønnepuré og sopp

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hvitvinsdampet kveite er luksusmat som smaker nydelig. Her har den fått usnobbete, men nydelig følge av hvit bønnepuré, sopp og ruccula.

Coq au vin med hvitvin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Klassikeren Coq au vin er det mange som kjenner. Bytt ut rødvinen med en tørr hvitvin, så får du denne nydelige hønsegryten. Jo lenger den får stå og kose seg på ovnen, dess bedre blir den.

Risboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Skinke- og purrepai

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Har du lyst på pai til middag? I denne paien bruker du ferdig paibunn fra butikken og bretter kantene rundt fyllet. Når du har laget denne et par ganger kan du kanskje prøve å lage hjemmelaget paibunn?

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!