Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeskav i kikertcurry

Lammeskav i kikertcurry

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss gurkemeie
  • 2 ts karri
  • 1 ss garam masala
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 3 dl vann
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 200 g basmatiris
  • 1 stk. lime
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss gurkemeie
  • 2 ts karri
  • 1 ss garam masala
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 3 dl vann
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 200 g basmatiris
  • 1 stk. lime
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med nanbrød, yoghurt og limebåter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 15:29:33