Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

Koteletter og grønnsaker i ovn

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakkern.

Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

Risotto med reinsdyr

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du kokt en god reinsdyrkraft, så kan vi anbefale å lage en risotto med et stykke reinsdyrkjøtt på toppen. En nydelig middag med masse smak.

Kylling med karamellisert appelsin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

Lammegryte med rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Rotgrønnsaker har tradisjonelt vært mye brukt i Norge, og passer perfekt sammen med norskt lam. Her har du en oppskift på en skikkelig god tradisjonsgryte med myke og gode smaker av lammekjøtt og rotgrønnsaker.

Pannekaker med gresskar

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Luftige, amerikanske pannekaker er en populær blant store og små. Prøv ut denne varianten med varme kryddere og gresskarpuré. Server gjerne med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup.  

Kokos- og søtpotetsuppe

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du laget suppe av søtpotet før? Det er kjempegodt! Her har vi smaksatt suppen med kokos, chili og ingefær - som gir den en spennende smak. Server gjerne suppa med litt brødkrutonger eller godt brød til.

Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

Koteletter og grønnsaker i ovn

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakkern.

Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

Risotto med reinsdyr

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du kokt en god reinsdyrkraft, så kan vi anbefale å lage en risotto med et stykke reinsdyrkjøtt på toppen. En nydelig middag med masse smak.

Kylling med karamellisert appelsin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

Lammegryte med rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Rotgrønnsaker har tradisjonelt vært mye brukt i Norge, og passer perfekt sammen med norskt lam. Her har du en oppskift på en skikkelig god tradisjonsgryte med myke og gode smaker av lammekjøtt og rotgrønnsaker.

Pannekaker med gresskar

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Luftige, amerikanske pannekaker er en populær blant store og små. Prøv ut denne varianten med varme kryddere og gresskarpuré. Server gjerne med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup.  

Kokos- og søtpotetsuppe

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du laget suppe av søtpotet før? Det er kjempegodt! Her har vi smaksatt suppen med kokos, chili og ingefær - som gir den en spennende smak. Server gjerne suppa med litt brødkrutonger eller godt brød til.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!