Ukemeny uke 13/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

KRYDRET PERLEGRYN MED STEKT EGG

Perlegryn eller middagsgryn - forkokte, smakfulle gryn med kort koketid - er et godt alternativ til ris og pasta. Her er de spennende krydret og toppet med speilegg. 

SEIPANNE MED GRØNNSAKER

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

PASTA MED LAMMEKJØTTBOLLER

Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!  

TANDOORILAKS MED AGURKDRESSING

Krydrer du laksefilet med tandoorikrydder får du en spennende fiskerett med eksotiske smaker både store og små setter pris på. Server tandoorilaksen med couscous og en frisk agurkdressing - vips så har du en knallgod hverdagsmiddag!

PAI MED RØDBETER

Rødbete er en fantastisk grønnsak og kan brukes til atskillig mer enn syltet på leverpostei. Denne paien har vi laget med ferdig kokte rødbeter og toppet med fetaost. Server den som en selvstendig rett, eller som tilbehør til god spekemat.

KYLLINGFILET MED SNØFRISK OG BACON

Gi kyllingfileten et løft og gjør den til skikkelig en koserett ved å fylle den med myk smaksatt kremost og pakke den godt inn i bacon. Ordentlig helgekos!

RØKT SVINEKAM MED SENNEPSAUS OG RØDKÅL

Dette er en deilig rett som gir god smak av jul. Møre biffer av røkt svinekam servert med en real potetstappe, herlig sennepssaus og rødkål.  

UKENS DESSERT

CREMA CATALANA MED HINT AV KANEL

Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

WOK MED CHILI OG BANAN

Har du smakt wok med banan før? Det er kjempegodt! Bananene skal bare vendes inn helt til slutt, slik at de ikke blir for myke. Hvis du vil kan du også smaksette denne retten med frisk chili og vårløk. Server med ris. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.