Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 0,5 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Tomatsaus:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 glass tomatsaus
  • 500 g pasta penne
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Pasta med lammekjøttboller

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 0,5 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Tomatsaus:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 glass tomatsaus
  • 500 g pasta penne
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Brun kjøttbollene raskt i en varm stekepanne med margarin eller olje. Skru ned til middels varme og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Skjær paprika i grove biter og ha dem i stekepanna sammen med kjøttbollene de siste minuttene av steketiden.
  3. Kok opp tomatsaus og kok pasta som anvist på pakken. Bland sausen inn i pastaen.

Server pasta i dype skåler med kjøttboller og dryss over rikelig med koriander.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant