Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Røkt kolje - eller hyse - er nydelig tradisjonsrik mat som mange husker fra oppveksten.Servert med gulrotstuing og eggesmør er dette et klassisk fiskemåltid du gjerne kan servere til både gamle og unge. Røkt kolje kan byttes ut med annen røkt fisk.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Stekt medisterpølse med byggris og spinat er en kjempegod førjulsrett du kan få på bordet i løpet av bare 20 minutter. Ganske praktisk nå i en travel førjulstid.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Kalkunfilet er utgangspunkt for denne enkle gryten med deilig smak av karri, urter og grønnsaker. En varmende og god rett som passe i et enkelt vennelag.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Skalldyr er aldri feil! Med blåskjell, hjerteskjell, masse hvitløk og deilig dill blir nok dette en favoritt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er utrolig digg å lage pulled pork fra bunnen av, med egen rub. Denne gode ruben er med gode julekryddere som nellik og allehånde. Resultatet av innsatsen blir en nice juleburger i brioche med syltet rødkål og rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Pinnekjøtt – eller lammeribbe- er den vanligste julematen på Vestlandet, og har tatt opp konkurransen som den mest populære julematen over hele landet. Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene; salting og tørking. Og du, skal du ha skikkelig saftig pinnekjøtt, bruker du huskeregelen '30-3'. Det vil si 30 timer utvanning og 3 timer damping. Dette er regelen som vil gi et saftig og godt resultat, uansett.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Riskrem med rød saus er nydelig, og et av høydepunktene på julaften for mange. Hvem finner mandelen og hva er premien i år?
Risgrøt med smør, sukker og kanel er typisk middag på lørdag formiddag, og er vanlig til jul. Bruk en stor kjele til å koke grøten. Det som er viktig her, er at du passer på kjelen slik at det ikke koker over, og at du rører underveis, slik at det ikke svir seg. Det finnes også ulike typer grøtris i butikken, med ulik koketid. Ta en titt bak på pakken, for å se om du har en type med kortere koketid. Får du rester av grøten kan du lager rislapper.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Røkt kolje - eller hyse - er nydelig tradisjonsrik mat som mange husker fra oppveksten.Servert med gulrotstuing og eggesmør er dette et klassisk fiskemåltid du gjerne kan servere til både gamle og unge. Røkt kolje kan byttes ut med annen røkt fisk.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Stekt medisterpølse med byggris og spinat er en kjempegod førjulsrett du kan få på bordet i løpet av bare 20 minutter. Ganske praktisk nå i en travel førjulstid.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kalkunfilet er utgangspunkt for denne enkle gryten med deilig smak av karri, urter og grønnsaker. En varmende og god rett som passe i et enkelt vennelag.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Skalldyr er aldri feil! Med blåskjell, hjerteskjell, masse hvitløk og deilig dill blir nok dette en favoritt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er utrolig digg å lage pulled pork fra bunnen av, med egen rub. Denne gode ruben er med gode julekryddere som nellik og allehånde. Resultatet av innsatsen blir en nice juleburger i brioche med syltet rødkål og rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Pinnekjøtt – eller lammeribbe- er den vanligste julematen på Vestlandet, og har tatt opp konkurransen som den mest populære julematen over hele landet. Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene; salting og tørking. Og du, skal du ha skikkelig saftig pinnekjøtt, bruker du huskeregelen '30-3'. Det vil si 30 timer utvanning og 3 timer damping. Dette er regelen som vil gi et saftig og godt resultat, uansett.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Riskrem med rød saus er nydelig, og et av høydepunktene på julaften for mange. Hvem finner mandelen og hva er premien i år?
Risgrøt med smør, sukker og kanel er typisk middag på lørdag formiddag, og er vanlig til jul. Bruk en stor kjele til å koke grøten. Det som er viktig her, er at du passer på kjelen slik at det ikke koker over, og at du rører underveis, slik at det ikke svir seg. Det finnes også ulike typer grøtris i butikken, med ulik koketid. Ta en titt bak på pakken, for å se om du har en type med kortere koketid. Får du rester av grøten kan du lager rislapper.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!