Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lammeskav egner seg utmerket i denne retten som er inspirert av gresk gyros. Deilige smaker pakket i tynne, ferske hvetelefser. Server med en enkel yoghurtdressing og tomatsalat.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Oliven og spekeskinke er som stjerner å regne på den kulinariske mathimmelen. Her er stjernene i himmelsk selskap med torskefilet, tomater og ruccula.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Hønsefrikassé er nydelig norsk tradisjonsmat. Hønstrenger lang koketid på lav varme for å bli mørt, men når det er gjort er resultatet nydelig kraft og kjøtt. Link til koking av høns finner du under oppskriften.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse, som du vil imponere stort ved å servere. Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt!
De fleste av oss er godt kjent med knekkebrød som vi kjøper i butikken, men hvis du lager dem selv så smaker de mye bedre! Du må ta knekkebrødene inn og ut av ovnen et par ganger underveis, så ha gjerne en voksen i nærheten de første gangene som kan assistere hvis det trengs. Følger du denne oppskriften så får du ca. 12 knekkebrød, supergodt sammen med for eksempel kokte egg, ost eller syltetøy.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lammeskav egner seg utmerket i denne retten som er inspirert av gresk gyros. Deilige smaker pakket i tynne, ferske hvetelefser. Server med en enkel yoghurtdressing og tomatsalat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Oliven og spekeskinke er som stjerner å regne på den kulinariske mathimmelen. Her er stjernene i himmelsk selskap med torskefilet, tomater og ruccula.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hønsefrikassé er nydelig norsk tradisjonsmat. Hønstrenger lang koketid på lav varme for å bli mørt, men når det er gjort er resultatet nydelig kraft og kjøtt. Link til koking av høns finner du under oppskriften.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse, som du vil imponere stort ved å servere. Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt!
De fleste av oss er godt kjent med knekkebrød som vi kjøper i butikken, men hvis du lager dem selv så smaker de mye bedre! Du må ta knekkebrødene inn og ut av ovnen et par ganger underveis, så ha gjerne en voksen i nærheten de første gangene som kan assistere hvis det trengs. Følger du denne oppskriften så får du ca. 12 knekkebrød, supergodt sammen med for eksempel kokte egg, ost eller syltetøy.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!