Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Tomatsuppe med kokt egg

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

Pølseform med purre

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

Hjemmelaget fiskegrateng

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

Lammeskav i lefse

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lammeskav egner seg utmerket i denne retten som er inspirert av gresk gyros. Deilige smaker pakket i tynne, ferske hvetelefser. Server med en enkel yoghurtdressing og tomatsalat. 

Torskefilet med sprøstekt spekeskinke og tapenade

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Oliven og spekeskinke er som stjerner å regne på den kulinariske mathimmelen. Her er stjernene i himmelsk selskap med torskefilet, tomater og ruccula.

Hønsefrikassé

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Hønsefrikassé er nydelig norsk tradisjonsmat. Hønstrenger lang koketid på lav varme for å bli mørt, men når det er gjort er resultatet nydelig kraft og kjøtt. Link til koking av høns finner du under oppskriften.

Sjokolademousse

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse, som du vil imponere stort ved å servere. Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt!

Hjemmelaget knekkebrød

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

De fleste av oss er godt kjent med knekkebrød som vi kjøper i butikken, men hvis du lager dem selv så smaker de mye bedre! Du må ta knekkebrødene inn og ut av ovnen et par ganger underveis, så ha gjerne en voksen i nærheten de første gangene som kan assistere hvis det trengs. Følger du denne oppskriften så får du ca. 12 knekkebrød, supergodt sammen med for eksempel kokte egg, ost eller syltetøy.

Tomatsuppe med kokt egg

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

Pølseform med purre

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

Hjemmelaget fiskegrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

Lammeskav i lefse

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lammeskav egner seg utmerket i denne retten som er inspirert av gresk gyros. Deilige smaker pakket i tynne, ferske hvetelefser. Server med en enkel yoghurtdressing og tomatsalat. 

Torskefilet med sprøstekt spekeskinke og tapenade

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Oliven og spekeskinke er som stjerner å regne på den kulinariske mathimmelen. Her er stjernene i himmelsk selskap med torskefilet, tomater og ruccula.

Hønsefrikassé

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Hønsefrikassé er nydelig norsk tradisjonsmat. Hønstrenger lang koketid på lav varme for å bli mørt, men når det er gjort er resultatet nydelig kraft og kjøtt. Link til koking av høns finner du under oppskriften.

Sjokolademousse

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse, som du vil imponere stort ved å servere. Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt!

Hjemmelaget knekkebrød

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

De fleste av oss er godt kjent med knekkebrød som vi kjøper i butikken, men hvis du lager dem selv så smaker de mye bedre! Du må ta knekkebrødene inn og ut av ovnen et par ganger underveis, så ha gjerne en voksen i nærheten de første gangene som kan assistere hvis det trengs. Følger du denne oppskriften så får du ca. 12 knekkebrød, supergodt sammen med for eksempel kokte egg, ost eller syltetøy.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!