Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tomatsuppe med kokt egg

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 4 ss tomatpuré
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 potte frisk basilikum , evt. litt tørket basilikum
  • 0,25 ts pepper
Del

Tomatsuppe med kokt egg

(8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 4 ss tomatpuré
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 potte frisk basilikum , evt. litt tørket basilikum
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen med kokte egg.

Prøv deg fram med ulike urter – oregano, timian, rosmarin, persille og kjørvel passer sammen med tomat. Tilsett gjerne en fløteskvett om du vil ha suppen litt mildere.
 
Tomatsuppe med egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 01.04.2023 02:39:45