Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bankekjøtt

Bankekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g bankekjøtt av storfe , eventuelt kjøtt fra bog
  • 1 stk. løk
  • 5 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 ss smør , til steking
  • 1 stk. laurbærblad
  • 6 stk. hel pepper
  • 6 dl oksekraft , eventuelt oksebuljongterning og vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bankekjøtt er en av de gode, gamle traverne på middagsbordet. Dette er enkel mat som er rask å forberede, men som trenger lang tid og lav temperatur for å få fram deilig mørhet og god smak. Langsom hurtigmat, kan du si.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g bankekjøtt av storfe , eventuelt kjøtt fra bog
  • 1 stk. løk
  • 5 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 ss smør , til steking
  • 1 stk. laurbærblad
  • 6 stk. hel pepper
  • 6 dl oksekraft , eventuelt oksebuljongterning og vann

Slik gjør du

Visste du at: Norge består av store områder med gress. Disse områdene kan brukes til mat, men da er vi avhengig av våre drøvtyggere som storfe og sau.

trinn du kan merke av

Server med kokt potet, fersk ertestuing eller stuet kål og tyttebærsyltetøy.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 17:09:50