Ukemeny uke 18/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BRØDSUPPE

Med en pakke frosne, grønne erter og litt tørt brød kan du trylle frem en deilig suppe. Brødet brukes både til å jevne suppen og til gode brødkrutonger som gir krønsj i suppen.

INDISK KRYDRET LAMMEKJØTTDEIG MED POTETER

Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til smaksrike retter som dette.

KHATCHAPURI - GEORGISK OSTEBRØD

Bli kjent med Khatchapuli - Georgias mest kjente nasjonalrett som tar verden med storm. For hvem kan vel motstå ferskt brød fylt med ost og egg?

KOKOS OG CURRYPANNE MED TORSK

Dette er en smakfull fiskepanne som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.

INDREFILET SURRET I SPEKESKINKE

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter. Hvis været er godt, kan du gjerne tilberede svinefileten på grillen. Grilltid er rundt 15-20 minutter, avhengig av varmen på grillen.

REKER MED URTEMAJONES

Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

KRYDREDE KYLLINGLÅR MED BØNNESALAT

Krydrede kyllinglår med bønnesalat og basilikumdressing passer perfekt når man har lyst på noe ekstra kos til middag.

UKENS DESSERT

VANNBAKKELS

Vannbakkels er utrolig raskt å lage. Få minutter etter at vannbakkelsene tas ut fra stekeovnen er de klare til servering. Et lite dryss melis eller litt melisglasur er alt som trengs. Vannbakkels fylt med krem og bær er deilig!

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

KARBONADE- OG PASTAFORM

Dette er en lettvint og god hverdagsrett barna i huset kan lage til hele familien! Vi har brukt smøreost med baconsmak, men bruk gjerne en annen smak du liker. Skal du lage middag til flere, bruk en stor ildfast form.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.