Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Selleribiffer med varm linsesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Kyllinggryte med kokosmelk

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.

Skreikoteletter med potetstappe og gremolata

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Når den ferske skreien er i sesong om vinteren er det bare å fråtse i denne fantastiske råvaren. Har du lyst til å variere den tradisjonelle skreimølja, er dette et fantastisk alternativ.

Lammeskiver med rotgrønnsaker og urtesmør

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Skiver av lammelår er saftig og mørt, og enkelt å lykkes med. Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag.

Ertesuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Sjokoladepudding

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Sjokoladepudding er desserten man husker fra barndommen som fortsatt er barnslig god. Lag den gjerne i små porsjonsskåler, og server med hjemmelaget vaniljesaus, pisket krem og revet sjokolade. Da passer den kjempefint som en dessert på tapasbordet. 

Brytebrød

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Her er et vakkert, enkelt og godt brytebrød som er morsomt å lage. Bryt av de små brødene og fyll dem med pålegg, - kjempegodt til frokost eller i matpakken. Vi har drysset over litt svarte sesamfrø som pynt, men her kan du også bruke hvite sesamfrø, valmuefrø eller lage den uten frø. Hvis du vil lage et grovt brød, bytter du ut halvparten av melet med sammalt hvete. 1 porsjon gir 8 små rundstykker.

Selleribiffer med varm linsesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Kyllinggryte med kokosmelk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.

Skreikoteletter med potetstappe og gremolata

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Når den ferske skreien er i sesong om vinteren er det bare å fråtse i denne fantastiske råvaren. Har du lyst til å variere den tradisjonelle skreimølja, er dette et fantastisk alternativ.

Lammeskiver med rotgrønnsaker og urtesmør

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Skiver av lammelår er saftig og mørt, og enkelt å lykkes med. Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag.

Lasagne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Nordmenn har mange favoritter fra det italienske kjøkken, deriblant hjemmelaget lasagne. Ovnsretten består av kjøttsaus og ostesaus som legges lagvis med pastaplater. 

Ertesuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Sjokoladepudding

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Sjokoladepudding er desserten man husker fra barndommen som fortsatt er barnslig god. Lag den gjerne i små porsjonsskåler, og server med hjemmelaget vaniljesaus, pisket krem og revet sjokolade. Da passer den kjempefint som en dessert på tapasbordet. 

Brytebrød

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Her er et vakkert, enkelt og godt brytebrød som er morsomt å lage. Bryt av de små brødene og fyll dem med pålegg, - kjempegodt til frokost eller i matpakken. Vi har drysset over litt svarte sesamfrø som pynt, men her kan du også bruke hvite sesamfrø, valmuefrø eller lage den uten frø. Hvis du vil lage et grovt brød, bytter du ut halvparten av melet med sammalt hvete. 1 porsjon gir 8 små rundstykker.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!