Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Når den ferske skreien er i sesong om vinteren er det bare å fråtse i denne fantastiske råvaren. Har du lyst til å variere den tradisjonelle skreimølja, er dette et fantastisk alternativ.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Skiver av lammelår er saftig og mørt, og enkelt å lykkes med. Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Nordmenn har mange favoritter fra det italienske kjøkken, deriblant hjemmelaget lasagne. Ovnsretten består av kjøttsaus og ostesaus som legges lagvis med pastaplater.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Sjokoladepudding er desserten man husker fra barndommen som fortsatt er barnslig god. Lag den gjerne i små porsjonsskåler, og server med hjemmelaget vaniljesaus, pisket krem og revet sjokolade. Da passer den kjempefint som en dessert på tapasbordet.
Her er et vakkert, enkelt og godt brytebrød som er morsomt å lage. Bryt av de små brødene og fyll dem med pålegg, - kjempegodt til frokost eller i matpakken. Vi har drysset over litt svarte sesamfrø som pynt, men her kan du også bruke hvite sesamfrø, valmuefrø eller lage den uten frø. Hvis du vil lage et grovt brød, bytter du ut halvparten av melet med sammalt hvete. 1 porsjon gir 8 små rundstykker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Når den ferske skreien er i sesong om vinteren er det bare å fråtse i denne fantastiske råvaren. Har du lyst til å variere den tradisjonelle skreimølja, er dette et fantastisk alternativ.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Skiver av lammelår er saftig og mørt, og enkelt å lykkes med. Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nordmenn har mange favoritter fra det italienske kjøkken, deriblant hjemmelaget lasagne. Ovnsretten består av kjøttsaus og ostesaus som legges lagvis med pastaplater.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sjokoladepudding er desserten man husker fra barndommen som fortsatt er barnslig god. Lag den gjerne i små porsjonsskåler, og server med hjemmelaget vaniljesaus, pisket krem og revet sjokolade. Da passer den kjempefint som en dessert på tapasbordet.
Her er et vakkert, enkelt og godt brytebrød som er morsomt å lage. Bryt av de små brødene og fyll dem med pålegg, - kjempegodt til frokost eller i matpakken. Vi har drysset over litt svarte sesamfrø som pynt, men her kan du også bruke hvite sesamfrø, valmuefrø eller lage den uten frø. Hvis du vil lage et grovt brød, bytter du ut halvparten av melet med sammalt hvete. 1 porsjon gir 8 små rundstykker.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!