Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.
Er det ryddedag i kjøleskapet og litt av hvert å finne? Kanskje alt kan forenes i en spagettiomelett? Ikke bry deg så mye om ingrediensene i oppskriften under – her er det helt opp til deg og hva du finner i kjøleskapet. Men spagetti må til! Og egg!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Februar og mars er høysesong for fersk skrei. Her serverer vi den fantastiske råvaren på sydeuropeisk vis med ferske tomater, urter og hvitløk. Raskt, enkelt og utrolig godt!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.
Stekt ris er en super middagsrett, som er en fin måte å bruke opp gårsdagens ris-rester. Husk at det er viktig at risen er raskt avkjølt, og pakke det godt inn, før den ble satt i kjøleskapet. Du kan bruke akkurat den typen ris du har rester av, og hvis du har litt mer eller mindre enn det som står i oppskriften, så gjør ikke det noe. Hvis du ikke har ferdigkokt ris, kan du koke opp ris (les bak på pakken hvordan du gjør det). Vi har brukt gulrot, erter, løk og vårløk, men du kan bruke andre grønnsaker som paprika, finstrimlet kål, sukkererter eller litt frossen grønnsaksblanding.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Er det ryddedag i kjøleskapet og litt av hvert å finne? Kanskje alt kan forenes i en spagettiomelett? Ikke bry deg så mye om ingrediensene i oppskriften under – her er det helt opp til deg og hva du finner i kjøleskapet. Men spagetti må til! Og egg!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Februar og mars er høysesong for fersk skrei. Her serverer vi den fantastiske råvaren på sydeuropeisk vis med ferske tomater, urter og hvitløk. Raskt, enkelt og utrolig godt!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.
Stekt ris er en super middagsrett, som er en fin måte å bruke opp gårsdagens ris-rester. Husk at det er viktig at risen er raskt avkjølt, og pakke det godt inn, før den ble satt i kjøleskapet. Du kan bruke akkurat den typen ris du har rester av, og hvis du har litt mer eller mindre enn det som står i oppskriften, så gjør ikke det noe. Hvis du ikke har ferdigkokt ris, kan du koke opp ris (les bak på pakken hvordan du gjør det). Vi har brukt gulrot, erter, løk og vårløk, men du kan bruke andre grønnsaker som paprika, finstrimlet kål, sukkererter eller litt frossen grønnsaksblanding.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!