Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Pasta med ratatouille

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

Alt i en form

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enklere kan det knapt gjøres å lage middag fra bunnen! Bland alle ingrediensene i samme form, sett formen i ovnen og la resten gå av seg selv mens du gjør noe helt annet.

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Ferske vårruller med suovas

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

På høsten er betesesongen på sitt beste! Med fargerike beter får du enkelt en frisk og crispy betesalat, som passer utrolig godt til det røkte suovas kjøttet. Suovas er skavet røkt reinsdyrkjøtt, men du kan fint bruke vanlig reinsdyrskav i denne oppskriften. Rispapirrullene blir like gode!

Biffsnadder

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Leirgrytebakte kyllinglår

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Frem fra glemselen! På 70-tallet var mat i leirgryte spennende og eksotisk, nå er det skikkelig deilig retromat!  Leirgryte er genialt. Når kyllinglårene får kose seg lenge med urter og grønnsaker i leirgryten blir de fantastisk møre og saftige, og alle smaker får utvikle seg. 

Crema Catalana med hint av kanel

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

Brownie-cookies

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Lyst på både cookies og brownies? Da er disse seige og gode sjokoladecookiesene perfekt! Oppbevar dem i en krukke, så har du gode og hjemmelagde cookies i skapet. Oppskriften gir ca. 12 cookies. 

Pasta med ratatouille

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

Alt i en form

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enklere kan det knapt gjøres å lage middag fra bunnen! Bland alle ingrediensene i samme form, sett formen i ovnen og la resten gå av seg selv mens du gjør noe helt annet.

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Ferske vårruller med suovas

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

På høsten er betesesongen på sitt beste! Med fargerike beter får du enkelt en frisk og crispy betesalat, som passer utrolig godt til det røkte suovas kjøttet. Suovas er skavet røkt reinsdyrkjøtt, men du kan fint bruke vanlig reinsdyrskav i denne oppskriften. Rispapirrullene blir like gode!

Biffsnadder

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Leirgrytebakte kyllinglår

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Frem fra glemselen! På 70-tallet var mat i leirgryte spennende og eksotisk, nå er det skikkelig deilig retromat!  Leirgryte er genialt. Når kyllinglårene får kose seg lenge med urter og grønnsaker i leirgryten blir de fantastisk møre og saftige, og alle smaker får utvikle seg. 

Crema Catalana med hint av kanel

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

Brownie-cookies

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Lyst på både cookies og brownies? Da er disse seige og gode sjokoladecookiesene perfekt! Oppbevar dem i en krukke, så har du gode og hjemmelagde cookies i skapet. Oppskriften gir ca. 12 cookies. 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!