Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Grønn bønnesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Server bønnesalaten som selvstendig rett sammen med brød, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt og fisk.

Grillet laks med agurksalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Laks med agurksalat er en klassiker! Her har fisken fått en sving innom grillen, og blitt glasert av en deilig lime- og honningglaze. Samtidig har agurksalaten fått litt ekstra piff med en deilig lime- og chilidressing. Godt er det, klassiker eller ei!  

Kyllingwok med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Sild og poteter

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Gresk burger

Denne oppskriften har fått3,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En saftig burger av lammekjøtt med friske smaker fra Middelhavet. Bak gjerne focacciainspirerte hamburgerbrød og lag tapenade fra bunnen av, om du har ekstra god tid. 

Rømmegrøt

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

Rabarbrapai med vaniljesaus

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En enkel og sykt god rabarbrapai! Passer like godt til dessert som til kaffekosen. Paien kan serveres med hjemmelaget vaniljesaus eller iskrem.

Grillspyd med svinekjøtt og gresk salat

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Grillspyd er enkelt å lage, og raskt å grille. Her har vi drømt oss vekk til Hellas, og hentet inspirasjon fra det greske kjøkkenet. Kjøttet er krydret med oregano, og salten er laget med fetaost, tomat, oliven og agurk. Friskt og godt! Salaten og grillspydene kan forberedes inne, også kan du avtale å få hjelp av en voksen til grillingen. Server gjerne med tzatziki og godt brød. Du trenger ca. 2 grillspyd per porsjon.

Grønn bønnesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Server bønnesalaten som selvstendig rett sammen med brød, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt og fisk.

Grillet laks med agurksalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Laks med agurksalat er en klassiker! Her har fisken fått en sving innom grillen, og blitt glasert av en deilig lime- og honningglaze. Samtidig har agurksalaten fått litt ekstra piff med en deilig lime- og chilidressing. Godt er det, klassiker eller ei!  

Kyllingwok med grønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Sild og poteter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Gresk burger

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En saftig burger av lammekjøtt med friske smaker fra Middelhavet. Bak gjerne focacciainspirerte hamburgerbrød og lag tapenade fra bunnen av, om du har ekstra god tid. 

Svinefilet med brokkolisalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Saftig indrefilet av svin er perfekt grillmat når du skal ha gjester. Server svinefileten med crunchy brokkolisalat og grillet sitron.

Rømmegrøt

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

Rabarbrapai med vaniljesaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En enkel og sykt god rabarbrapai! Passer like godt til dessert som til kaffekosen. Paien kan serveres med hjemmelaget vaniljesaus eller iskrem.

Grillspyd med svinekjøtt og gresk salat

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Grillspyd er enkelt å lage, og raskt å grille. Her har vi drømt oss vekk til Hellas, og hentet inspirasjon fra det greske kjøkkenet. Kjøttet er krydret med oregano, og salten er laget med fetaost, tomat, oliven og agurk. Friskt og godt! Salaten og grillspydene kan forberedes inne, også kan du avtale å få hjelp av en voksen til grillingen. Server gjerne med tzatziki og godt brød. Du trenger ca. 2 grillspyd per porsjon.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!