Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sild og poteter

Sild og poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 stk. nypotet
  • 4 stk. kryddersildfilet eller spekesildfilet
  • 0,5 stk. rødløk finhakket
  • 2 stilker frisk dill

  • 2 ss lettrømme
  • 4 stk. flatbrød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 stk. nypotet
  • 4 stk. kryddersildfilet eller spekesildfilet
  • 0,5 stk. rødløk finhakket
  • 2 stilker frisk dill

  • 2 ss lettrømme
  • 4 stk. flatbrød

Slik gjør du

  1. Kok poteter til de er gjennomkokt.
  2. Kok egg i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl helt i kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  3. Rull sammen sildefilet og anrett på tallerken med halve egg, rødløk og frisk dill.

Server med nykokte poteter, rømme og flatbrød. Rødbeter smaker også godt ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7909, server:MP-PRD-WEB13 05.03.2024 12:39:51