Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Tofu og aubergine med basilikum

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tofu er en flott kilde til protein, men smaker ikke stort før den får litt hjelp. I selskap med aubergine, hvitløk og sesamolje blir det en smakseksplosjon og en deilig, mettende middag.

Seipanne med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

Fleskepannekake

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Av alle gode matminner fra barndommen havner nok pannekaker øverst på  lista for svært mange. Pannekaker kan komme i mange ulike varianter, fra tynne med et enkelt dryss sukker, til tjukke og solide middagspannekaker med stekt flesk, som her. 

Steinbit med kremet purre

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

Pasta med entrecôte og gorgonzola

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Biff, pasta og Gorgonzola, kan det bli bedre? En pastarett med god tyngde og masse smak.

Kylling cacciatore

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Vi blir vel aldri lei av alt-i ett-gryter! Kylling cacciatore, som kan oversettes til jegerens kyllinggryte, er en slik deilig, varmende gryte som nesten gjør seg selv.  Server den med deilig ferskt brød for å få med hver dråpe av sausen.

Borscht - rødbetsuppe

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Borscht er en fyldig rødbetsuppe som blir laget i store deler av Øst-Europa og Nord-Asia. Ingrediensene varierer noe fra land til land. Suppen kan være vegetar eller serveres med kjøtt. Suppen serveres tradisjonelt med en raus klatt smetana, som vi erstatter med rømme. 

Blåbærclafoutis

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Det vanskeligste med clafoutis er trolig å uttale det franske navnet. Den pannekakelignende røren kan du variere med andre typer bær og oppdelt frukt.

Smuldrepai med bær

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bland sammen mel, havregryn, smør og brunt sukker. Ha det over frosne blåbær og bringebær, og vips så har du en supergod smuldrepai! Du kan også bruke selvplukkede bær. Smaker kjempegodt alene, eller med litt is til.

Tofu og aubergine med basilikum

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tofu er en flott kilde til protein, men smaker ikke stort før den får litt hjelp. I selskap med aubergine, hvitløk og sesamolje blir det en smakseksplosjon og en deilig, mettende middag.

Seipanne med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

Fleskepannekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Av alle gode matminner fra barndommen havner nok pannekaker øverst på  lista for svært mange. Pannekaker kan komme i mange ulike varianter, fra tynne med et enkelt dryss sukker, til tjukke og solide middagspannekaker med stekt flesk, som her. 

Steinbit med kremet purre

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

Pasta med entrecôte og gorgonzola

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Biff, pasta og Gorgonzola, kan det bli bedre? En pastarett med god tyngde og masse smak.

Kylling cacciatore

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Vi blir vel aldri lei av alt-i ett-gryter! Kylling cacciatore, som kan oversettes til jegerens kyllinggryte, er en slik deilig, varmende gryte som nesten gjør seg selv.  Server den med deilig ferskt brød for å få med hver dråpe av sausen.

Borscht - rødbetsuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Borscht er en fyldig rødbetsuppe som blir laget i store deler av Øst-Europa og Nord-Asia. Ingrediensene varierer noe fra land til land. Suppen kan være vegetar eller serveres med kjøtt. Suppen serveres tradisjonelt med en raus klatt smetana, som vi erstatter med rømme. 

Blåbærclafoutis

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Det vanskeligste med clafoutis er trolig å uttale det franske navnet. Den pannekakelignende røren kan du variere med andre typer bær og oppdelt frukt.

Smuldrepai med bær

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bland sammen mel, havregryn, smør og brunt sukker. Ha det over frosne blåbær og bringebær, og vips så har du en supergod smuldrepai! Du kan også bruke selvplukkede bær. Smaker kjempegodt alene, eller med litt is til.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!