Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med entrecôte og gorgonzola

Pasta med entrecôte og gorgonzola

Ingredienser

porsjoner

Pasta:

  • 250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 0,5 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme

Saus:

  • 100 g aromasopp
  • 1 ss margarin til steking
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 100 g gorgonzola

Til servering:

  • 2 ss finrevet parmesan
  • 1 ss finhakket frisk timian (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2522 kcal
Fett 102 g
Protein 161 g
Karbohydrater 210 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biff, pasta og Gorgonzola, kan det bli bedre? En pastarett med god tyngde og masse smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pasta:

  • 250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 0,5 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme

Saus:

  • 100 g aromasopp
  • 1 ss margarin til steking
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 100 g gorgonzola

Til servering:

  • 2 ss finrevet parmesan
  • 1 ss finhakket frisk timian (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2522 kcal
Fett 102 g
Protein 161 g
Karbohydrater 210 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hjemmelaget pasta 3a
Hjemmelaget pasta 3b
Hjemmelaget pasta 3c
Hjemmelaget pasta 3d
Hjemmelaget pasta 3e
Pastadeigen kan også lages litt i forveien og stå i kjøleskap noen timer før den skal brukes. Husk bare å legg deigen på benken en halv time før den skal kjevles ut.
Hjemmelaget pasta 3f
Hjemmelaget pasta 3g
Hjemmelaget pasta 3h
Hjemmelaget tagliatelle 3i
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg

Podcast-episode: Ravioli – hjemmelaget pasta

Podcast-episode: Slik får du perfekt entrecôte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2025 12:36:29