Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Grønnsakssuppe med posjert egg og risoni

Denne oppskriften har fått2,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen.

Pølser med baconmarmelade

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En digg snadderpølse toppet med masse smak! Med baconmarmelade og fennikelsalat blir det både søtt, salt og syrlig - litt spicy og friskt! Vil du imponere gjestene litt ekstra? Da lager du selvfølgelig lage hjemmelagde pølser og eltefritt pølsebrød. 

Lammekoteletter med caponata

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.

Kyllingsalat med søtpotet

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rødt, oransje, grønt - og magert! En herlig, fargerik kyllingsalat du kan spise med god samvittighet. Søtpotet og quinoa gjør salaten ekstra mettende.

Grillet laks med frisk salsa

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Fisketaco! En smaksrik og spennende rett for både store og små. Grillet fisk med en søtlig glaze gjør seg godt til den friske og litt spicy salsaen. 

Bo Ssam med svinenakke

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!

Grillet kveite med asparges

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Fisk på grillen kan være en utfordring, men skiver av kveite er flott å grille – og det smaker nydelig! Saftige asparges trenger bare noen minutter over ilden, og den enkle, gode sausen kan også lages på grillen. 

Opp-ned kake med bringebær

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du bringebær i hagen? Eller kanskje har du plukket noen i skogen? Her er oppskriften på en dekorativ og enkel kake. Mandelmelet setter en ekstra god smak på kaken. 

Fiskeburger

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Fikseburger er kjempegodt, og her kan du bruke den type fiskekaker som du liker. Burgerne kan grilles, eller varmes i en stekepanne. Hvis du vil grille dem, må du avtale med en voksen. Da kan du gjøre alle forberedelser, mens du får hjelp av en voksen til grillingen.

Grønnsakssuppe med posjert egg og risoni

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen.

Pølser med baconmarmelade

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En digg snadderpølse toppet med masse smak! Med baconmarmelade og fennikelsalat blir det både søtt, salt og syrlig - litt spicy og friskt! Vil du imponere gjestene litt ekstra? Da lager du selvfølgelig lage hjemmelagde pølser og eltefritt pølsebrød. 

Lammekoteletter med caponata

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.

Kyllingsalat med søtpotet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rødt, oransje, grønt - og magert! En herlig, fargerik kyllingsalat du kan spise med god samvittighet. Søtpotet og quinoa gjør salaten ekstra mettende.

Grillet laks med frisk salsa

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Fisketaco! En smaksrik og spennende rett for både store og små. Grillet fisk med en søtlig glaze gjør seg godt til den friske og litt spicy salsaen. 

Bo Ssam med svinenakke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!

Grillet kveite med asparges

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Fisk på grillen kan være en utfordring, men skiver av kveite er flott å grille – og det smaker nydelig! Saftige asparges trenger bare noen minutter over ilden, og den enkle, gode sausen kan også lages på grillen. 

Opp-ned kake med bringebær

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du bringebær i hagen? Eller kanskje har du plukket noen i skogen? Her er oppskriften på en dekorativ og enkel kake. Mandelmelet setter en ekstra god smak på kaken. 

Fiskeburger

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Fikseburger er kjempegodt, og her kan du bruke den type fiskekaker som du liker. Burgerne kan grilles, eller varmes i en stekepanne. Hvis du vil grille dem, må du avtale med en voksen. Da kan du gjøre alle forberedelser, mens du får hjelp av en voksen til grillingen.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!