Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Dette er en tilberedningsmetode som er brukt på Østlandet i uminnelige tider. Man kan selvsagt steke hele fisken, men her har vi valgt å bruke fileter. Litt enklere med tanke på at den supergode sausen tradisjonelt sett deler plassen på tallerkenen med både fisk, agurksalat, sitron og rømme.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Pasta carbonara er en italiensk klassiker, og en favoritt-pasta for mange nordmenn. I klassisk carbonara brukes guanciale - speket svinekjake og pecorino-ost, men vi jukser ofte og lager den med bacon og parmesan. Husk å salte pastavannet!
Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.
Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Butter chicken – eller murgh makhani som retten heter på indisk – er en av de mest kjente indiske curryrettene. Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Indrefilet av svin med urter, hvitløk og sitron – det bare må bli godt! En rett som passer vel så godt på tapasbordet som til en lett middag med venner.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Få hele familien inn på kjøkkenet, finn frem foodprosessoren og sett i gang. Kjøttkakemiddag er superenkelt å lage og smaker kjempegodt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Alle barn elsker is! Med gresk yoghurt, fryste bringebær og litt honning lager du enkelt disse knallgode sunne ispinnene. Perfekt på en deilig sommerdag!
Nicecream er en is som både smaker godt, og er laget med frukt eller bær - det er nice! Den lages på samme måte som en smoothie, men den blir tykkere og ligner mer på iskrem i konsistensen. Den tar litt lang tid, da du må fryse bananskiver først. Har du gjort dette fra før, går det kjemperaskt!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Dette er en tilberedningsmetode som er brukt på Østlandet i uminnelige tider. Man kan selvsagt steke hele fisken, men her har vi valgt å bruke fileter. Litt enklere med tanke på at den supergode sausen tradisjonelt sett deler plassen på tallerkenen med både fisk, agurksalat, sitron og rømme.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Pasta carbonara er en italiensk klassiker, og en favoritt-pasta for mange nordmenn. I klassisk carbonara brukes guanciale - speket svinekjake og pecorino-ost, men vi jukser ofte og lager den med bacon og parmesan. Husk å salte pastavannet!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Butter chicken – eller murgh makhani som retten heter på indisk – er en av de mest kjente indiske curryrettene. Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Indrefilet av svin med urter, hvitløk og sitron – det bare må bli godt! En rett som passer vel så godt på tapasbordet som til en lett middag med venner.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Få hele familien inn på kjøkkenet, finn frem foodprosessoren og sett i gang. Kjøttkakemiddag er superenkelt å lage og smaker kjempegodt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Alle barn elsker is! Med gresk yoghurt, fryste bringebær og litt honning lager du enkelt disse knallgode sunne ispinnene. Perfekt på en deilig sommerdag!
Nicecream er en is som både smaker godt, og er laget med frukt eller bær - det er nice! Den lages på samme måte som en smoothie, men den blir tykkere og ligner mer på iskrem i konsistensen. Den tar litt lang tid, da du må fryse bananskiver først. Har du gjort dette fra før, går det kjemperaskt!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!