Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Gresskarsuppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner

Torskeform med ost

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Irish stew

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Irish stew er kanskje den mest kjente matretten fra Irland Som vår fårikål, blir den laget på de råvarene som er tilgjengelige - lamme- eller fårekjøtt og lokalt dyrkede rotgrønnsaker. Ingredienslisten kan variere noe. Puristene vil kun ha kjøtt, poteter og løk i gryta, mens andre drister seg til også å tilsette gulrot, nepe og kål. 

Helstekt kalkunfilet med hjemmelaget potetmos

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Cremolata er er blanding av sitronskall, bladpersille og hvitløk, og gir en nydelig smak. Ingefærkokt nykål eller spisskål er et perfekt følge.

Taco med julesmaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat. 

Biff med béarnaisesaus

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
40–60 min

Få ting kan måle seg med en mør, saftig og smakfull biff. Her har du den ultimate klassikeren med hjemmelaget béarnaisesaus og pommes frites. Snadder! 

Dampet kveite med bønnepuré og sopp

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hvitvinsdampet kveite er luksusmat som smaker nydelig. Her har den fått usnobbete, men nydelig følge av hvit bønnepuré, sopp og ruccula.

Sosisser med potetmos

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

I denne oppskriften bruker man sosisser som er små kule julepølser, og vi steker dem i ovnen på spyd. Sammen med erter og hjemmelaget potetmos, blir dette en super førjulsmiddag. Du trenger 1 grillspyd per porsjon.

Gresskarsuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner

Torskeform med ost

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Irish stew

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Irish stew er kanskje den mest kjente matretten fra Irland Som vår fårikål, blir den laget på de råvarene som er tilgjengelige - lamme- eller fårekjøtt og lokalt dyrkede rotgrønnsaker. Ingredienslisten kan variere noe. Puristene vil kun ha kjøtt, poteter og løk i gryta, mens andre drister seg til også å tilsette gulrot, nepe og kål. 

Helstekt kalkunfilet med hjemmelaget potetmos

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Cremolata er er blanding av sitronskall, bladpersille og hvitløk, og gir en nydelig smak. Ingefærkokt nykål eller spisskål er et perfekt følge.

Taco med julesmaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat. 

Biff med béarnaisesaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
40–60 min

Få ting kan måle seg med en mør, saftig og smakfull biff. Her har du den ultimate klassikeren med hjemmelaget béarnaisesaus og pommes frites. Snadder! 

Dampet kveite med bønnepuré og sopp

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hvitvinsdampet kveite er luksusmat som smaker nydelig. Her har den fått usnobbete, men nydelig følge av hvit bønnepuré, sopp og ruccula.

Sarah Bernhardt i langpanne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Liker du de søte, små klassiske Sarah Bernhardt kakene, vil du elske vår versjon av Sarah Bernhardt i langpanne! Seig og god mandelbunn, med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!

Sosisser med potetmos

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

I denne oppskriften bruker man sosisser som er små kule julepølser, og vi steker dem i ovnen på spyd. Sammen med erter og hjemmelaget potetmos, blir dette en super førjulsmiddag. Du trenger 1 grillspyd per porsjon.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!