Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Smakstips: Hvis du ønsker en litt mer spicy suppe kan du tilsette litt chili, spisskumen og ingefær.

Server suppen med gresskarkjerner, rømme og timian. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Spis gresskar på Halloween

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 09:07:06