Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi laget en pølsegrateng med makaroni og biter av kjøttpølse og blandet inn det vi hadde av grønnsaker. Bruk oppskriften som inspirasjon, og bruk det du har av rester - både pasta, grønnsaker og poteter sammen med kjøtt eller fisk kan brukes i gratengen, og du kan godt lage den helt vegetarisk også.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Uer er en flott matfisk med masse smak. Den egner seg godt til steking, og her har den fått selskap av en deilig gullgul paprikasaus.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på.
Her viser vi deg også hvordan du kan lage brødkrutonger, som er en kjempefin måte å bruke opp rester av gammelt brød. Perfekt i supper og salater. Oppbevar gjerne i et tett glass eller en boks med lokk, så holder de seg lenge.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi laget en pølsegrateng med makaroni og biter av kjøttpølse og blandet inn det vi hadde av grønnsaker. Bruk oppskriften som inspirasjon, og bruk det du har av rester - både pasta, grønnsaker og poteter sammen med kjøtt eller fisk kan brukes i gratengen, og du kan godt lage den helt vegetarisk også.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Uer er en flott matfisk med masse smak. Den egner seg godt til steking, og her har den fått selskap av en deilig gullgul paprikasaus.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på.
Her viser vi deg også hvordan du kan lage brødkrutonger, som er en kjempefin måte å bruke opp rester av gammelt brød. Perfekt i supper og salater. Oppbevar gjerne i et tett glass eller en boks med lokk, så holder de seg lenge.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!