Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Sweet and sour har du kanskje spist en gang på restaurant eller ferie. En sursøt saus lager du enkelt selv – raskt, rimelig og med masse smak. I en kyllingwok med grønnsaker smaker den nydelig!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Har du rester fra en fiskemiddag, er det supert å bruke dem i suppen - da er den ferdig enda raskere!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Hjemmelagde maistortilla smaker kjempegodt, og er i tillegg enkle å lage. Fyll dem med mørt og saftig storfekjøtt, friske grønnsaker og deilig frukt. Pensler du kjøttet med hot krydderolje setter du litt ekstra spiss på maten!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Dette er en saftig grønnsakslasagne med masse smak!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
En herlig pai med ost, bacon og sopp, som kan nytes sammen med en god salat.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Panna cotta er en av de enkleste dessertene du kan lage, allikevel er den utrolig velsmakende og god! Lag den fløyelsmyke vaniljepuddingen med en syrlig appelsinsaus og du har påskedesserten i boks.
Ceviche kommer fra Sør-Amerika og består av rå fisk som blir “kokt i sitronsaft”, så den har en syrlig smak. Her er en enkel og klassisk ceviche av laks. Hvis du vil lage en mer eksotisk variant kan du tilsette mango. Fisk som skal brukes til ceviche, sushi og sashimi må dypfryses i et døgn før den brukes. Norsk oppdrettslaks trenger du ikke fryse før tilberedning.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sweet and sour har du kanskje spist en gang på restaurant eller ferie. En sursøt saus lager du enkelt selv – raskt, rimelig og med masse smak. I en kyllingwok med grønnsaker smaker den nydelig!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Har du rester fra en fiskemiddag, er det supert å bruke dem i suppen - da er den ferdig enda raskere!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hjemmelagde maistortilla smaker kjempegodt, og er i tillegg enkle å lage. Fyll dem med mørt og saftig storfekjøtt, friske grønnsaker og deilig frukt. Pensler du kjøttet med hot krydderolje setter du litt ekstra spiss på maten!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Dette er en saftig grønnsakslasagne med masse smak!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En herlig pai med ost, bacon og sopp, som kan nytes sammen med en god salat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Panna cotta er en av de enkleste dessertene du kan lage, allikevel er den utrolig velsmakende og god! Lag den fløyelsmyke vaniljepuddingen med en syrlig appelsinsaus og du har påskedesserten i boks.
Ceviche kommer fra Sør-Amerika og består av rå fisk som blir “kokt i sitronsaft”, så den har en syrlig smak. Her er en enkel og klassisk ceviche av laks. Hvis du vil lage en mer eksotisk variant kan du tilsette mango. Fisk som skal brukes til ceviche, sushi og sashimi må dypfryses i et døgn før den brukes. Norsk oppdrettslaks trenger du ikke fryse før tilberedning.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!