Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Nesler er et forhatt ugress, men også en super grønnsak med masse smak. Neslesuppe om våren er en klassiker, som for mange vekker minner varme vårdager og kløende vabler på leggene etter neslene. Hett tips: bruk hansker og langbukser!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Legg en pizzastein på grillen og få grillet pizza med deilig sprø bunn. Topp den med saftig bbq-kylling, rødløk, sopp, spicy jalapenõs og frisk koriander! Hot og godt!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En lett, frisk og deilig salat med reker og mango!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Pavlova er oppkalt etter den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage. Med denne oppskriften får du et perfekt resultat hver gang.
Klippekrans, kringle eller gigant kanelsnurr?! Nybakt er den helt fantastisk. Husk at alle råvarer bør være romtempererte før du starter. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du setter i gang å bake.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Nesler er et forhatt ugress, men også en super grønnsak med masse smak. Neslesuppe om våren er en klassiker, som for mange vekker minner varme vårdager og kløende vabler på leggene etter neslene. Hett tips: bruk hansker og langbukser!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Legg en pizzastein på grillen og få grillet pizza med deilig sprø bunn. Topp den med saftig bbq-kylling, rødløk, sopp, spicy jalapenõs og frisk koriander! Hot og godt!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En lett, frisk og deilig salat med reker og mango!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Pavlova er oppkalt etter den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage. Med denne oppskriften får du et perfekt resultat hver gang.
Klippekrans, kringle eller gigant kanelsnurr?! Nybakt er den helt fantastisk. Husk at alle råvarer bør være romtempererte før du starter. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du setter i gang å bake.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!