Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Betasuppe med svineknoke

Betasuppe med svineknoke

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. lettsaltet eller røkt svineknoke
  • 2 stk. løk
  • 6 stk. potet
  • 6 stk. gulrot
  • 1 stk. sellerirot
  • 1 stk. kålrot
  • 1 stk. purre
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. lettsaltet eller røkt svineknoke
  • 2 stk. løk
  • 6 stk. potet
  • 6 stk. gulrot
  • 1 stk. sellerirot
  • 1 stk. kålrot
  • 1 stk. purre

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med flatbrød og godt smør.

Betasuppe er supert å lage i stor porsjon og servere til mange gjester. Du kan også lage stor porsjon og fryse ned ferdige middager til senere.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 17.04.2024 00:14:14