Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 3 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 skiver sellerirot
  • 100 g revet parmesan
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. vårløk
Del

Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

(7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 3 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 skiver sellerirot
  • 100 g revet parmesan
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. vårløk

Slik gjør du

  1. Skrell rotgrønnsakene og skjær dem i grove strimler. Ha olje i en ildfast form og legg over grønnsakene. Dryss over parmesan og oregano, og krydre med litt salt og pepper. Bland alt godt. Sett formen midt i ovnen på 225 °C og stek i 20-25 minutter.
  2. Brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. Krydre med litt salt og pepper.
  3. Legg kyllingfiletene på toppen rotgrønnsakene i ovnen de siste 15 minuttene av steketiden. 
  4. Finhakk vårløk og dryss over ved servering.

Server gjerne med godt, ferskt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant