Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Gratinerte rotgrønnsaker:

  • 3 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 skiver sellerirot
  • 1 ss olivenolje
  • 100 g revet parmesan
  • 1 ts tørket oregano
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gratinerte rotgrønnsaker:

  • 3 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 skiver sellerirot
  • 1 ss olivenolje
  • 100 g revet parmesan
  • 1 ts tørket oregano

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med godt, ferskt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 03:10:21